Over ons

Nederlandse taxidiensten betaalbaar
en betrouwbaarder maken

Taxi betaalbaar maken en tegelijkertijd de kwaliteit in de taxibranche verbeteren, dat was voor ons meteen een belangrijke doelstelling. Taxibesteld.nl is een innovatief taxibedrijf dat in 2020 is opgericht door een groep jonge ondernemers die zich richtten op het moderniseren van de taximarkt. Deze ondernemers waren vastberaden om een taxidienst aan te bieden die zich onderscheidt van de traditionele taxibedrijven door middel van innovatie, efficiëntie en klantgerichtheid. Het resultaat was een taxibedrijf dat vanaf het begin af aan al anders was dan de rest.

Taxibesteld.nl biedt haar klanten een uitgebreid scala aan taxidiensten, variërend van individueel tot groepsvervoer voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Ons bedrijf is trots op het leveren van uitstekende klantenservice en een hoog niveau van comfort en veiligheid in al onze voertuigen, allemaal betaalbaar en tegen vaste tarieven.

Bij Taxibesteld.nl hebben we een missie om betrouwbare en betaalbare taxidiensten aan te bieden aan onze klanten, terwijl we ook werken aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. We zijn gepassioneerd door wat we doen en streven ernaar om een positieve impact te hebben op onze klanten, de gemeenschap en het milieu.