Taxi Breda – Taxibesteld.nl

Voor de taxi’s in Breda en omgeving heb je keuze uit standaard, luxe en groepsvervoer

  • Gratis bagage mee

  • Online betalen

  • Privé taxi alleen voor jou

  • Gratis annuleren en wijzigen

Snel een Taxi bestellen en veilig van A naar B

Ben je op zoek naar een taxi in de stad Breda of omgeving? Onze professionele en vriendelijke chauffeurs brengen je snel en veilig naar jouw bestemming. Of het nu gaat om een zakelijke afspraak, een evenement, een vlucht of gewoon een gezellige avond uit, bij Taxi Breda ben je aan het juiste adres.

Bel ons voor een reservering of maak gebruik van onze online boekingsoptie. Wij laten je van tevoren weten hoeveel het gaat kosten, zo weet je precies waar je aan toe bent. Bij Taxi Breda kunt u 24/7 rekenen op een snelle en betrouwbare service. Wij zijn er voor je, waar je ook heen gaat. Het kan zijn dat je taxirit onverhoopt niet meer nodig is, dan is het mogelijk om deze 4 uur van tevoren te annuleren of te wijzigen.

taxi bestellen breda
taxi tilburg centraal

Snel een Taxi bestellen en veilig van A naar B

Taxibesteld staat voor veiligheid en betrouwbaarheid. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en gescreend. De voertuigen worden regelmatig onderhouden en gecontroleerd. Zo kun je erop vertrouwen dat je in een veilige en comfortabele omgeving op jouw bestemming aankomt.

Vertrouw op Taxi Breda voor al jouw vervoersbehoeften. Wij zorgen ervoor dat je op tijd, veilig en comfortabel op jouw bestemming aankomt. Bel ons nu of boek online!

breda stad

Veelgestelde vragen

Absoluut! We zijn dagelijks op kantooruren van 08:30 tot 18:00 bereikbaar via de chat en telefonisch op +31639026189

Bij ons heb je de mogelijkheid om met iDEAL, creditcard of PayPal te betalen. Na je reservering betaal je direct de rit af. Zo weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan in de taxi.

Wanneer je op www.taxibesteld.nl de jouw adres en bestemming adres invult, zal de ritprijs in beeld verschijnen. Deze ritprijs staat vast, dus je zal niet voor de meterprijs betalen.

Ja zeker. Bij ons kan je de boeking tot 3 uur voor aanvang van de rit kosteloos annuleren en tot 24 uur van tevoren de datum of tijdstip wijzigen. Na je annulering of wijzigen ontvang je van ons altijd een bevestiging.

Beoordelingen

Kees van Gestel

Breda – Princehage

Vanaf een Griekse luchthaven heb ik net voor vertrek online een taxi geboekt. Dit proces verliep soepel en duidelijk. De taxichauffeur belde mij nog netjes voor bevestiging. Vriendelijke chauffeur, nette auto. Top service voor een goede prijs!

Sahar Barwari

Breda – Hoogeind

Ik ben erg tevreden over de service die is geleverd vanuit Taxibesteld. Het reserveren ging makkelijk en snel en binnen 15 minuten was er al een chauffeur toegewezen. Onze rit was s’nachts en desondanks werden we keurig netjes 10 minuten van tevoren opgehaald en ontvingen we een sms dat de taxichauffeur gearriveerd was

Jip Wouterse

Breda – Centrum

Fijne site om een taxi mee te bestellen. Ik had binnen een kwartier mail dat de taxi geregeld was. Was wel even verwarrend dat de vervoerder daarna nog gewijzigd werd, maar welnetjes met kennisgeving. Je betaalt via de site en hoeft dus op de dag zelf niets meer.