Taxi Eindhoven

Een Taxi in Eindhoven heb je snel en gemakkelijk besteld.
Wat je bestemming ook is, wij brengen je er naartoe.

  • Gratis bagage mee

  • Online betalen

  • Privé taxi alleen voor jou

  • Gratis annuleren en wijzigen

Taxi Eindhoven – Taxibesteld.nl

Voor Taxi in regio Eindhoven hoef je niet verder te zoeken. Taxi centrale Eindhoven is uw betrouwbare taxivervoer in de regio. Wij bieden snelle en efficiënte taxidiensten aan voor zowel zakelijke reizigers als privépersonen. Wij zijn er ook voor je als je bijvoorbeeld met de taxi naar Eindhoven vliegveld wilt of Schiphol. Onze voertuigen zijn van de nieuwste generatie, schoon en comfortabel. Bij ons kan je kiezen tussen standaard, luxe, of groepsvervoer. Wij bieden 24/7 service aan, dus ook in de nacht of voor nood zijn wij er voor je om je te helpen.  Het kan voorkomen dat je onverhoopt je taxirit niet meer nodig hebt, je hebt dan de mogelijkheid om deze 3 uren van tevoren gratis te annuleren.

taxi centrale eindhoven
taxi eindhoven vervoer

Snel een Taxi bestellen en veilig van A naar B

Na het invoeren van de adresgegevens, het aantal passagiers en de datum krijg je gelijk het rittarief te zien. Hierna krijg je de mogelijkheid om je rit direct online te betalen. Tijdens je rit hoef je dus geen zorgen meer te maken om een betaling. Je weet altijd waar je aan toe bent. Na de betaling krijg je een bevestigingsmail van je boeking. Als je naar een vliegveld dan houden we ook netjes je vlucht in de gaten. Bij Taxi Eindhoven is de klant koning, we denken graag met je mee.

eindoven stad

Veelgestelde vragen

Na het invullen van de boekingsformulier krijg je bij de laatste stap te zien hoeveel je rit uiteindelijk zal kosten. Bij al geboekte ritten kan je de ritprijs ook in je bevestiging terug zien.

Ja dat kan zeker! Onze taxi’s brengen je overal naartoe. Je berekent de kosten naar Eindhoven vliegveld gemakkelijk en vooraf online via onze website. Vul je vertrekpunt en je bestemming in, vervolgens klik je op ‘bereken mijn ritprijs’.

Bij ons kan je tot 3 uur voor aanvang van de rit kan de taxi kosteloos annuleren. Daarnaast kan je tot 24 uur voor aanvang  de datum of tijd van de rit online wijzigen. Kom je er niet uit? Neem dan altijd contact op met de vervoerder van de rit via het telefoonnummer in de bevestigingsmail.

Na een boeking ontvang je van ons altijd een bevestiging van je geboekte taxirit. De bevestiging sturen we naar op het door jou aangegeven e-mailadres. Vervolgens ontvang je van ons een tweede e-mail met daarin jouw taxi-ticket. Jouw reservering is gelukt!

Beoordelingen

Peter Bloem

Eindhoven – Station Strijp

De treinen van NS reden niet meer. Ik za vast op Eindhoven station. Taxibesteld schoot mij snel te hulp en haalden mij met taxi op en werd keurig thuis afgezet. Erg vlot

Pieterjan Dekkers

Eindhoven – Hotel van der Valk

Een weekendje weg met mijn vrouw gepakt, per taxi netjes bij hotel van der valk in eindhoven afgezet. Bedankt en tot snel weer !!

Marian van der Wal

Tilburg – Blaak

Voor een rit naar het centrum van Eindhoven deze taxi centrale gebeld. Contact via whatsapp verliep fijn. Ik had binnen een minuut een reactie. Chauffeur belde een paar minuten voor aankomst en was netjesop tijd. Fijne ervaring en nette auto