Taxi Tilburg – Taxibesteld.nl

Onze top chauffeurs in Tilburg en omgeving staan voor je klaar
Maak je keuze uit standaard, luxe of groepsvervoer

  • Gratis bagage mee

  • Online betalen

  • Privé taxi alleen voor jou

  • Gratis annuleren en wijzigen

Snel een Taxi bestellen en veilig van A naar B

Ben je op zoek naar een taxi in de stad Tilburg of omgeving? Dan ben je bij ons heel goed terecht. Taxi Tilburg is actief in heel de regio rondom Tilburg en dat doen we met veel plezier. Via onze site boek je een taxi vooraf of je belt onze klantenservice en er staat op het gewenste moment een taxi voor je klaar. Via onze site of taxi kan je alvast een taxi wilt bestellen voor later op de dag of later in de week. Of je nu naar Tilburg centrum wilt gaan of een andere stad, luchthaven of evenement. Wij brengen je graag ernaartoe.

Onze vriendelijke chauffeurs staan altijd voor je klaar om je in en rondom Tilburg te vervoeren. Ook voor in de nacht kun je bij ons een taxi boeken in Tilburg, mocht je bijvoorbeeld na een avond stappen veilig terug naar huis willen dan hoef je daar in ieder geval geen zorgen over te maken. Het kan zijn dat je taxirit onverhoopt niet meer nodig is, dan is het mogelijk om deze 4 uur van tevoren te annuleren of te wijzigen.

taxi tilburg centraal

Snel een Taxi bestellen en veilig van A naar B

Een goedkope taxi in Tilburg boeken is makkelijk en snel gedaan. Wij laten je van tevoren weten waar je aan toe bent. Bij Taxibesteld krijg je namelijk, nog voordat je de boeking definitief maakt, het rittarief te zien. Bij ons heb je keuze uit drie vervoersopties: standaard, luxe of groepsvervoer. Ben je met een grote groep? Dan is groepsvervoer een zeer voordelige keuze om te nemen. Ga je naar een zakelijke bijeenkomst? Kies dan bijvoorbeeld voor een luxe taxi en geniet van de extra service en comfort!

Veelgestelde vragen

Eenmaal als je de boekingsformulier hebt ingevuld zie je bij de laatste stap hoeveel je rit zal kosten. Als je al een rit hebt geboekt dan heb je ook de mogelijkheid om in je dashboard onder “ritten” de kosten van je rit terug te zien.

Via ons heb je meerdere betaalmogelijkheden. Je kunt bij ons betalen via iDEAL, creditcard, PayPal of Apple Pay, helaas accepteren wij geen contant geld. Afrekenen doen we altijd in je eigen vertrouwde bankomgeving.

Wil je voor jouw rit een wijziging aanbrengen, dan kun je dit zelf online doen of telefonisch via onze klantenservice. Een datum- of tijdwijziging kan tot 24 uur voor aanvang van je rit in jouw online omgeving gedaan worden. Annuleren kan tot 4 uur voor aanvang van je rit.

Direct na je boeking ontvang je van ons een voorlopige bevestiging van je geboekte taxirit op het door jou aangegeven e-mailadres. Vervolgens ontvang je van ons een tweede e-mail met daarin de gegevens van je vervoerder en je rit. Dit wordt jouw taxi-ticket en deze laat je aan de chauffeur zien.

Beoordelingen

Peter Bloem

Tilburg – Reeshof

Via de website een taxi besteld om naar Eindhoven vliegveld te gaan. Ging heel soepel, taxi chauffeur was er op tijd. Top gedaan!

Pieterjan Dekkers

Tilburg – centraal station

Treinen reden niet meer dus even snel maar een taxi besteld. Binnen een half uur stond er al een taxi voor Tilburg centraal. Vriendelijke chaffeur en goede communicatie

Marian van der Wal

Tilburg – Blaak

Alles ging vlot! Kwam op tijd aan op vliegveld eindhoven voor mijn vakantie naar Griekenland.